Passa al contingut principal

L'oca de les emocions

L'oca de les emocions es un joc, com l'oca normal l'unic que canvia es que has de contestar preguntes sobre les emocions o fer coses. Per exemple en una casella hi ha escrit: tanca els ulls i pensa quina part del teu cos esta mes bè ara mateix. Es un joc, que, com tots els jocs, ens fa passar l'estona. Adeu

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Toca al Tomás! #3

Hola, avui el quart dia desde que van cancel·lar l'escola, (16.3.20) ha estat un dia bastant avorrit 😒 perque ha estat plovent i no hem pujat al terrat a jugar 😞. Avui pel matí hem esmorzat i després hem llegit una mica, a les 10:30 més o menys la mama ha dit que fes deures i jo he acabat una fitxa sencera de deures i una fitxa que vaig deixar a mitges. Després de fer deures he ajudat a la mama a fer una mica d'arròs. Desprès hem estat jugant una mica a l'ordinador i hem dinat. Tot seguit he vist uns videos a youtube mentre feia una corda per saltar (mireu foto a baix) desprès amb la Marina he fet la presentacio de la pel·lícula d'estop-motion (que no sé quan acabarem), i ara a les 18:03  estic escrivint aquesta entrada. 

Un dia molt guai

Es el tercer dia que estic sense escola.Quan m'he despertat he llegit una mica i he esmorzat cereals. 🏫 📚 Despres com que tenia el cabell massa llarg m'he le tallat i ara el tinc bastant més curt.                                                                          ✂                     Un altre cop hem pujat al terrat amb la corda.D'aqui poc din arem! ↻                                                                                      N y a m   N y a m                                    Ja hem dinat,ara estem veient un documental sobre la Antartida es moooolt interesant!Ara tocare el violí per cert toco el violí adeu fins ara.Aquesta tarda com que a l'escola seria la setmana cultural i tocaba el tema del menjar farem mandonguilles!(com en Miquel Montoro)Ara fare els deures que per cert son molts.

Un retrat

Ahir,mentre el Tomás miraba la tele i la mama tenia una videocomferencia amb la feina,vaig fer aixo. (mirar foto a baix)No es ningu en general.Ho vaig fer amb rollos gastats de paper de vater tisores i acuareles.Hem va quedar bastant xulo la veritat.